Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.09.10. 00:50 Tulon

első gondolat: köztéri szex

Biztos nem én vagyok az egyetlen, akit zavar ha a kis párocskák közvetlenül mellettünk élvezik egymás testi adottságait. Hogy ezt mennyire utálom, azt szerintem már leírtam, de most talán a szex éhségemnek köszönhetően kicsit tovább gondoltam a dolgokat. (Nem tagadom, de szerintem ez általános csak mások nem mondják, hogy ilyen estekben egyre vadabb dolgokat képes az ember gondolni.)

A helyzet egyszerű, álltam a villamos megállóban, mikor két - nálam miden tekintetben- kisebb párocska megjelent, ami még normális is. Aztán olyan szinten nekiálltak egymást simogatni, hogy már az is kiderült, a lányzó szépen lebarnult a nyáron és a barbi rózsaszín tangája szépen mutat rajta. Ekkor jöttek az újabb ötleteim. Mondjuk oda mehettem volna és megkérhettem volna, hogy most a mellbimbóját is izgassa, látni szeretnénk milyen ki hegyes tud lenni – nevezzük ezt tömeg izgatásnak- vagy élből megkérhettem volna, hogy dugja meg, ha már úgy is ennyire kívánják egymást vagy szopja le a csaj. De mondjuk, ha azon a szinten lennénk, akkor neki állhattam volna a többi nézőközönséggel együtt maszturbálni is, miközben néztük volna őket. Igazi live pornó.

Nem hiszem, hogy nem fordult már meg sokunk fejben, hogy milyen lehet közterületen szexelni?!

Szólj hozzá!

Címkék: szex csaj maszturbálás bugyi pasi szopni


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr102284878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása