HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.06.21. 23:18 Tulon

Öntudatos nők

Kimondottan utálom az ilyen típusú nőket. Legalább is én csak nőben találkoztam még ilyen természetűvel.

Nem is gazán lehet egy szóval jellemezni őket. Nagyképű, beképzelt, magabiztos, határozott, öntelt, … Ezek mind nagyon illenek rájuk és persze mind emellé még párosul az is, hogy általában jól néznek ki ami még plusz növeli az egójukat és persze rendesen ki is használják. Minden amit eldöntenek az csak úgy jó, ahogy ők gondolják. Amit más mond és az ő értékrendjükkel egy picit is ellenkezik arra nagyívben tesznek. Képesek leugatni csak azért mert nincs olyan tökéletes életed mint nekik, mert persze ők mindig mindenben jó döntéseket hoznak és mindenük megvan amivel persze meg is vannak elégedve.

Hát én kegyetlenül utálom őket és a szüleiket is, hogy képesek voltak ilyen embereket nevelni. Önbizalommal teli képesek a semmire is büszkék lenni, de a dicséret persze kell nekik meg a várveregetés és ha más nem teszi meg, akkor saját magukat dicsőítik.

Az egészben az önfejűség idegesít, a másra nem figyelés. Csak ő létezik. Egomán picsák.

Szólj hozzá!

Címkék: utálom önbizalom picsák


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr42099714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása