HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.03.21. 00:01 Tulon

Tekintetek

Imádok hiper-szuper marketekben vásárolgatni. Sok különböző ember egy helyen, ennek eredménye képpen sok mindent is látunk. Vannak családok, háziasszonyok, munkások, fiatalok és öregek, és még sorolhatnám. De most csak a fiatal párokról írnék. 

Sokszor elhangzik a férfiak szájából : "hűséget fogadtam nem vakságot". (Evvel csak egy gond van, nem mindegy hogyan nézi meg a többi nőt.) Mindenki tapasztalta már az élete során, hogy különböző személyek másképp tekintenek rá. Egy bevásárló központban meg, tényleg sok tekintet előfordul. Bár pont ott a férfiaktól nem sok, mert vagy vásárolnak és akkor keresik a termékeket, vagy unják és bármi más érdekesebb számukra, mint amit a párjuk keres. Ebből az utóbbi az érdekes. Átlagban a következőt vettem észre a tekintetükben: "hm, ott is egy jó csaj, én meg itt szenvedek a barátnőmmel?!". Látszott rajtuk az elkeseredettség, a kínlódás, a menekülés iránti vágy. Azt persze nem tudom, melyik férfi miért kísérgeti a barátnőjét bevásárolni, de ha már ott van, akkor ne úgy nézzen más nőre, mintha  ha vele lenne nem kellene ezt átélnie. Minden nőben van vásárlási hajlam, tehát bárki is lenne a barátnő vásárlás akkor is lenne. Tessék beletörődni és figyelni rájuk!

Szólj hozzá!

Címkék: vásárlás tekintet figyelem különböző pasi


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr81855706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása