Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.09.20. 21:38 Tulon

Ribancok újra és újra

És ismét a ribancok foglalják el az agyamban a még szabad helyeket. Tipikus, de végül is ezért vannak, hogy felhívják magukra a figyelmet. Szépek, vonzók, izgatók? nem tudom számomra inkább visszataszítók és hiába van bennük akármilyen pozitívum, simán mondok rá legalább tíz okot, amiért visszataszító, gusztustalan, szánalmas, …. Igen, utálom őket, hogy miért? lehet hogy van bennem némi féltékenység is ami abszolút tud motiválni az ellenségeskedésben, de alapvetően nem tudom megérteni az ilyen lányokat. Jah, és hogy tisztázzuk mit értek ez alatt: az olyan típusú csajokat, akik képesek kiteregetni 'szépség' -üket és felhasználni azt bármi féle céllal. Legyen szó a szobában webkamera előtt pózoló csajról, miniszoknyában villamoson szédelgő kispicsáról vagy rúd körül forgó díváról, stb. … Szánalmas ahogy tönkre tudják tenni a testüket, pedig értelmesebben is felhasználhatták volna, de hát most mit mondhatnék egy olyanra aki arra hajt, hogy minél több pasi megdugja. Rongyosra kefélten nem annyira vonzó szerintem, másfelől meg nem igazán a legjobb, ha mindig van valaki aki tudja milyen kielégíteni, persze ez megint magán vélemény: igen sok kellemetlen szóbeszéd alakulhat ki belőle (főleg ha pénzért csinálják). Na igen, persze itt jönnek az általános viták, hogy a szex téma miért olyan elitélendő. Adott kereteken belől nem az (és a keret alatt, nem a négy falat értem). Valami olyasmit értek ezalatt : amíg a belső értékeik nem torzulnak. De biztos van ember aki ezt szebben és jobban megfogalmazná. De térjünk vissza a lányokra, nem hiszem, hogy ép elmével rendelkező csaj előbb vagy utóbb nem bánná meg az egészet. testileg is igen ’lelakottá’ válik és emberileg leginkább negatívan hatnak rá.

Lényegtelen végülis, mindig leszenk ribancok, azt hiszem már Éva is az volt, csak az még nem tünt fel annyira senkinek sem.

Szólj hozzá!

Címkék: szex csaj dugás ribanc


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr752311108

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása