HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2009.10.02. 23:02 Tulon

Közlekedés gyalog

Azt még elviselem, ha a gyerekek nem tudják hogy kellene, mert még nem mondták el nekik. De sajnos, azért nem mondták el, mert nagyon sok felnőtt sem tud kulturáltan közlekedni. És itt megjegyezném, lehet hogy nem csak gyalog és a tömegközlekedésen, hanem a közutakon is szerintem hasonló a helyzet.
Mik idegesítenek? Amikor baromira nem figyelnek oda a másikra és fellökik vagy neki mennek a másiknak, megtapossák, lökdösőnek stb. Nekem hosszú hajam van és volt olyan, hogy „véletlenül” megtéptek annyira nem figyelnek. Aztán a másik meg a táskákat a hátukon cipelő emberek. Én elhiszem, sőt tudom, így könnyebb cipekedni (hisz így és ezért tervezték), de a tömegközlekedésen nem veszik észre, hogy mennyi helyet foglalnak vele és akarva vagy akaratlanul is a másikat „nyomják” vele.
Mindenkinek van olyan napja, hogy sietnie kell és van, hogy baromira ráér. Csak az a baj, hogy ez a kettő összejön és aki ráér az az istenért sem lépne félre hogy aki siet el tudjon menni mellette. Alapvető probléma pedig hogy nem tudunk egyenesen menni, nagyon sok ember arra megy, amerre néz és lazán leírják a lépteik a sinus görbét.
Kérek mindenkit, hogy csak egy szempillantásnyi figyelemmel legyen a többiekkel! 

Szólj hozzá!

Címkék: közlekedés gyerekek figyelem ember kultúrált


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr161424046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása