HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.08.07. 23:03 Tulon

#224

Mostanában elég kevés időm jut arra, hogy gép elé üljek és írjak. Viszont elég sok minden van amin gondolkodok, rengeteg inger ér. Mindezek mellett még magamat is próbálom erősíteni, de csak lelkileg, bár nem ártana fizikailag sem. Szóval most elvagyok magammal és élvezem az életem, olyan amilyen. Persze még mindig hiányzik egy két dolog, azonban nem nyavalygok. so

Tegnap akkora vihar volt felénk, hogy szó szerint a föld is beleremegett. Szerintem a T-s átjátszó tornyot is eltalálta egy villám, mert nem volt net és telefonálni sem lehetett rendesen. És természetesen hirtelen a közlekedés is megakadt az én nagy bánatomra, de hát ilyen a bejárás. Elgondolkodtatott, hogy kerékpárral kellene járnom, csak nincs mindenhol kiépítve a kerékpárút és nem szeretnék kocsik között lavírozni, gyalogosok között meg amúgy is ideges tudok lenni, mert össze- vissza cikáznak, mindig feltartanak és szembe jönnek. sehogysemjo.

 

//tetszik ez a sorszámozás, nem kell a címen gondolkodnom :)

Szólj hozzá!

Címkék: blog időjárás közlekedés


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr912206435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása