HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.06.13. 23:15 Tulon

Nyár

Nem tartozik a kedvenc évszakjaimhoz a nyár. Több oka is van, hogy miért ne szeressem.

Azt hiszem az elmúlt napok forrósága után senki sem kérdőjelezi meg, hogy itt a nyár. Ezzel egy ütemben a városok kezdenek kihalni és az egyéb pihenésre alkalmas helyek megtelni. Lassul az ügyintézés és még az orvoshoz is probléma eljutni, mert nagy valószínűséggel szabin van. A vonatok tömve kirándulókkal, a strandon egyre kevesebb hely és már egymás aurájában taposnak az emberek csak, hogy a gyrosonál kapjanak egy kis kaját. Ezzel szemben a metrón már senki nem bámul az arcomba és nem taposnak meg, csak mert leszállásnál akkora a tömeg. És persze eltűntek az emberek a net elől is.

Parti arcok ezrei lépnek elő minden este, megjön az emberek életkedve és egyre mosolygósabbak. Érdekes, hogy némi napfény mennyire hat az emberekre. Vagy legalább is a többségre, bár szerintem sokan csak a szokás véget vagy mert a másik is okán a nyárra szervezik a pihenésüket. Mindegy, a lényegen nem változtat, hogy körülbelül három hónap alatt kiélik magukat, szórakoznak és próbálnak nem törődni semmivel.

Egy újabb vagy inkább régi dolog amiből ismét kimaradok.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyár ember


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr312079597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása