HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.06.10. 23:10 Tulon

Nyalás

Igazán finom egy nyelv érintése, ízlelgetése és szopogatás. Egyrészről finom, másrészről izgató. Ha nem csak a számban érezhetem, hanem a puncimban az valóban mámorító.

Nem volt még szerencsém olyan pasihoz, aki tényleg kinyalt. Éreztem már más nyelvét ahogy nyaldossa a puncim, de annyira nem volt aktív, hogy el is élveztem volna. Azonban most szerencsém volt megtapasztalni milyen, ha egy pasi nyelve elégít ki. Nem szimplán egy kellemes érzés, sokkal több annál, mint hogy azt le tudnám írni. Ha ilyen élmény egy pasinak is mikor leszopom, akkor nem csodálkozom, hogy ennyire ragaszkodnak az orális szexhez. A felizgult nemi szerv és a puha nyelv találkozása. Sok nedvesség és finom, de határozott mozdulatok. Élvezni a nyelvét, ahogy végig siklik a lucskos puncimon, hmm … . A szimpla gondolattól is kiráz a hideg és nedvesedik a bugyim.

 

Szólj hozzá!

Címkék: nyelv pasi élvezni nyalni


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr272072978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása