HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.03.11. 23:22 Tulon

jajjmá

Már megint ez a mobilnet. Valamikor régebben már írtam, hogy mobil nettel rendelkezem, ami alapvetően nem gyors. Sokat küszködök vele és pár napja, hete nagyon lassú. Nem töltenek be rendesen az oldalak, így sokszor ezért nem írok ide sem. Most már nagyon dühít, mert a tényleg fontos dolgokat sem tudom elintézni. Kiderült, hogy valami korlátozás van. Hát nem tudom, hogy tényleg ez van-e, de a környezetemben lévők, ugyan ilyen nettel rendelkezők is hasonlót tapasztalnak. Csak azt nem értem, hogy ha tényleg így van, akkor miért nem lettem tájékoztatva? (egyébként a t-netről van szó)
 

Kicsit frusztráló, hogy még mindig nincs kiépítve az adsl mindenhol. Itt állunk a 21. században és még mindig nincs minden háztartásban. Pedig már ott tartunk, hogy a lakcímed mellé meg kell adni az email címed is. Mindenhol az internet jön elő: "nézd meg a honlapon", "keress rá a neten", "küld be digitálisan", "töltsd le", ...

Csak azért mert vannak helyek ahol baromi jól megy a net, nem kellene általánosítani és mindenkitől elvárni. Nem a saját hibájából nincs vagy rossz, hanem azért mert nincs az országban mindenhol kiépítve szélessávú internet.

 

Szólj hozzá!

Címkék: internet


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr31832925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása