HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2009.09.25. 21:18 Tulon

Jogosítvány

Nincs még jogosítványom. Miért? Mert nem hiszem, hogy képes lennék megcsinálni. Nem tudom meg tanulni azt a rengeteg szabályt és nem fogom tudni alkalmazni. Valami ilyesmi okok miatt nincs még jogsim. A családban mindenki vezet, és persze engem piszkálnak, hogy csináljam már meg. Pedig tudom, hogy nálam kevésbé értelmes/okos embereknek is sikerült már.
Vannak esetek, amikor már eljutok odáig, hogy kellene. Imádom a sebességet és sok esetben kényelmesebb lenne a tömegközlekedésnél. És persze szeretném kipróbálni (jah, igen: nem csak jogosítványom nincs, de vezetni sem tudok).
Aztán vannak olyan esetek is, amikor egyértelműen tudom, hogy egyes környezetekben nem szeretnék vezetni és aképpen sem kell, mert szeretek vonatozni meg buszozni. Jah, és persze, mert biztos béna lennék.

 

Szólj hozzá!

Címkék: béna vezetés jogosítvány


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr701407370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása