Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.03.14. 23:38 Tulon

... izgatás ... folyt.

Az a bizonyos pornó oldal. Nem tudom az oldal címét, mert csak egyszer lépek fel az ilyen jellegű oldalakra és nem is akarom reklámozni, hisz nem kapok részesedést. Olyan képek és videók gyűjteménye, ahol egy pasi aki szórakoztat egy csoport nőt. (Sajnos nem tudom, mi a pontos megnevezése.) Volt ahol egy csajt kutyapózban dugott, közben a többiek nézték vagy egy-egy csaj lesmárolta azt a csajt. Vagy feküdt a pasi egy asztalon  és az arca felett guggolt egy nő vagy éppen csak odanyomta a melleit vagy a punciját. Vagy olyan hol éppen 69 pózban vannak és mellettük a csajok félmeztelenül nézik és némelyik tapizza a másikat.

Nézni mindenképpen izgató, azonban belegondolni, hogy benne lennek-e egy ilyenbe, az már más. Néha kicsit kínzásnak tűnik amit a pasival művelnek, inkább csak eszköznek tekintik. Egy szál semmiben áll a nők előtt, felváltva szopkodják a farkát vagy nyomják a különböző testrészeiket a szájába.

A csajok is igen érdekesek. Az én környezetemben nem igazán szokás a másik előtt öltözni vetkőzni. Bár nekem meg pont ez a bajom, mert nem vagyunk elég bevállalóssak. Elég furcsa lenne, ha előttem dugnák meg valamelyikőjüket. De talán élvezném, azonban ugyan ez idegenekkel sokkal jobb lenne. Számomra egy teljesen idegen csajt, (akihez semmi közöm nem lesz azok után sem), előbb letapiznám vagy megujjaznám. Szívessen részt vennék egy ilyen gruppenben vagy akár ahol több pasi van vagy párok.

Szeretem látni, mikor a punciban ki-be maszkal a fasz, a közben keletkező hangokat hallani. Élőben valószínűleg jobb lehet, ha látom hogy egy csajt nyalnak ki, beállhatok én is szopni, játszhatok más mellbimbóival és mindeközben valaki jól megdug. Egyszer ki akarom próbálni. 

Szólj hozzá!

Címkék: szex pornó csaj pár gruppen pasi dugni nyalni


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr591840085

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása