HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.01.09. 23:44 Tulon

ribanc vagy normál csaj

Tegyük fel van egy lányzó, vagy a jogi érdekek miatt, inkább nevezzük úgy, hogy fiatal hölgy, aki  büszke a testére és nem rest levenni mások előtt az öltözékét, élvezi a férfiak kéjsóvár tekintetét és, aki számára is megfelelő attól nem sajnálja kiélvezni a szexet sem. Nézzük a másik oldalt, a kulturáltan felöltözött hölgyemény, aki erkölcsi tartása miatt, csak általa kitüntetett személyek élvezhetik testi adottságait. 

Akkor most melyiknek jó? Tegyük fel, hogy az első kéjhölgyemény pár éven belül az életvitele következtében kicsit tönkre megy. Ekkor egyértelmű, hogy a "normál csaj" még akkor kívánatos lesz. Viszont, ha a a ledér öltözékű és életű nőszemély nem is megy tönkre külsőleg, de nagy valószínűség szerint a puncija inkább lesz tehénseghez hasonló, mintsem édes kis punci. Ekkor is vajon őt választanák a pasik?  

Szólj hozzá!

Címkék: élet csaj erkölcs punci pasi élvezet öltözék adottság


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr681660320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása