HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2009.12.23. 23:13 Tulon

Punci

Ma a fürdés közben azon gondolkodtam, hogy melyik punci a jó. Meg azon, hogy miért csak a farok nagyságáról beszélünk, de mi van a puncikkal?
Melyik a jó vagy legalább is melyiket részesítik előnyben a pasik. Legyen nagy vagy pici, mennyire nagy csikló a jó és egyáltalán borotvált legyen?
Engem felizgat, ha sima a puncim, szeretem ha a csiklómmal játszanak. De ez női vélemény, ráadásul a sajátomról, de ebből nem derül ki semmi. Láttam már pár pornó filmet meg ilyen szende szűz lányokról képeket ahol hát hogy is mondjam, rendesen szét volt már baszva a pinájuk. Tágnak tág, és simának is sima, viszont szerintem meg az már nem szép.
Mi a jó?
 

1 komment

Címkék: punci pasi


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr791619351

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jubei79 2010.03.15. 21:37:31

Szia! :)
Általánosságban el lehet mondani, hogy az élmény annál intenzívebb, minél több érzékszervre hat. Ezért fontos a látvány is. Ha semmi domborulatot, körvonalat nem látok, csak szőrt, akkor az nem valami izgató. Szóval borotválni kell. Innentől eltérőek a vélemények. Nekem kell egy kis szőr, mert az is az érettség, a nemi szerv kifejlettségének a jele, és számomra nagyon izgató. De ízlésesen, és nem alul, ahol csak útjában lenne a nyelvemnek :)
Én egyértelműen a nagy, duzzadó puncit szeretem jobban, de szeméremajkakban és csiklóban nem szeretem a nagyot.
Belülről pedig köztudottan a szűk puncit szeretjük, de intim tornával bármelyik punci lehet szűk ;)
Mennyire illik rád ez a leírás? :)
süti beállítások módosítása