HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2009.09.16. 22:27 Tulon

Akaratos picsák

Egyszerre csodálom, utálom, irigylem és gyűlölöm azokat a picsákat, akik mindenen keresztül átgázolnak, csakhogy megkaphassák azt, amit akarnak. Ezek a kis görények semmit nem vesznek figyelembe csak a cél a lényeg. Iszonyatmód önzők és akaratosak. Ha a cél egy pasi, akkor a tudathasadásos picsák a lehető legmélyebben benyalnak a célszemélynek, és ha szükségessé válik, akkor a baráti körében is mindent megtesz ennek érdekében. Mi lehet a minden? Ha kell jó, ha kell rossz ez az alanytól függ és attól, hogy az adott illető az alanyunk ellen vagy mellett van.
A végeredmény ugyanaz: mindig megkapja, amit akar. Hát nem borzalmas?, de valahogy csodálom is őket. Igazi szarkavarók és ennek ellenére mindig kis tündi bündi ari kis csajsziknak tartják őket.
Én két dolgot csinálok: az egyik hogy megmondom mindenkinek, amit gondolok, a másik hogy nem mondok semmit. Biztos bennem van a hiba, de ez korrektebb.
Furcsa egy lény az ember!

 

Szólj hozzá!

Címkék: ember pasi picsák


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr641387359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása