HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2010.03.31. 23:09 Tulon

Tabu a maszturbálás?

Én nem értem miért oly megvetendő, ha valaki maszturbál. Mindenki csinálja, hacsak nem beteg vagy van aki kielégíti, bár akkor is előfordul játék képpen a maszturbálás. Van aki szereti nézni, ahogyan a kedvese saját magát elégíti ki. Talán lassacskán már lehet nyíltan beszélni a szexről (persze az sem mindegy, hogy ezt kivel beszélem meg és milyen közegben), de az önkielégítés egy megvetendő dolog valami miatt. Egy mostoha téma, amit mindenki letagad, szégyell. De miért is?

Ha már írom ezt a blogot, akkor itt egy kis világmegváltás: attól hogy valaki otthon magához nyúl és élvezi a testi örömöt, nem lesz se kevesebb se több, tessék elfogadni, mindenki csinálja és lehet róla beszélni. Ki tudja milyen új módszert ismerhetnénk így meg. Persze ha mernénk róla beszélni.

Szólj hozzá!

Címkék: maszturbálás tabu beszélni


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr191885611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása