HTML

Minden napra más ...

Pocsék az életem és rosszul állok a dolgokhoz! de próbálok rajta változtatni!

2009.12.07. 23:48 Tulon

Mell, daganat, orvos

Honnan tudom, hogy van-e valami nem oda való a mellemben? Mármint arra gondolok, hogy daganat, vagy amit érzek az normális? Nincs lehetőségem mások mellét tapizni és nem tudom milyen mi a szokásostól eltérő. Mert vannak olyan időszakok, amikor laposabb a mellem és akkor prímán érzem, hogy mi az ami belül van. És mi van akkor, ha ez már régóta bennem van én meg úgy kezelem mintha ez lenne a természetes, közben meg lehet hogy nem is. El kellene menni ilyen vizsgálatra, de felénk annyira kihalt az orvosi ellátás. A nőgyógyász meg külön probléma és bár van pár, de egyik sem az a közvetlen és futószalagon mennek az emberek.
Olyat szeretnék, akivel el lehet beszélgetni és felvilágosít, hogy mi is az ami, eddig kimaradt. Szívesen vettem alá magamat a vizsgálatoknak, ha tudom, hogy az tényleg kell nekem illetve, hogy tudjam semmi baj nincs. 

1 komment

Címkék: nőgyógyász orvos mell probléma daganat


A bejegyzés trackback címe:

https://tulon.blog.hu/api/trackback/id/tr201582087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Outsider01 2010.03.15. 21:37:03

Szia!

Érdekesek a bejegyzéseid, mindig élvezettel olvasom.

Üdv,
Leon
süti beállítások módosítása